Intimate Talks

Intimate Talks

Seks is leuk & van seks hebben geniet je intens! Althans, dat is zoals het zou moeten zijn. De seksuele relatie tussen partners is islamitisch gezien een enorme gunst. Het hoort een relatie te zijn waarin vrouw en man in hun eigen behoeften worden voorzien en elkaars behoeften bevredigen. Een relatie waarin zij van elkaar genieten en door & met seks hun intieme band tot een nog hoger level tillen. Plezier en genot in seks is dus een must!

Toch ervaren veel stellen hun seksuele relatie als onbevredigend. Libido-verschillen, pijn tijdens seks, niet klaar kunnen komen, onwetendheid over de islamitische mogelijkheden, onzekerheden over het eigen lichaam, niet goed communiceren over seks met elkaar en andere problemen passeren de revue. 

Wij hebben goed nieuws: allemaal problemen die opgelost kunnen worden want plezier hebben in en genieten van seks kun je leren!

Daarom hebben wij speciaal voor jou een Instagram Intimate Talks over plezier en genot in seks georganiseerd! Vanaf 14 juni kun jij 6 weken lang leren over plezier en genot in seks. Dit doe je in een vertrouwde en veilige omgeving voor getrouwde vrouwen, in een besloten groep op instagram. 

Je kan de Intimate Talks live volgen op 14 juni en deze 6 weken lang terug kijken. Ook zijn er 3 vragenrondes gedurende die weken & krijg je praktische opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan! Zo dompel jij je onder in een interactieve reis naar meer plezier en genot in seks! 

Ben jij ontevreden over je seksuele relatie of wil jij nog meer genieten van seks? Schaf dan nu je ticket aan! Dit kan alleen deze keer nog voor de introductieprijs van slechts €15,95!

 

Wat ga je leren

Aan het eind van de Intimate Talks:

• weet je wat de islamitische visie is op seks en intimiteit en ken je profetische voorbeelden;

weet je welke factoren bijdragen aan plezier en genot in seks en welke factoren hier een negatieve invloed op hebben

weet je wat er nodig is om jezelf te bevrijden van seksuele schaamte;

weet je wat de islamitische visie is op en de richtlijnen zijn over seks, intimiteit en seksuele handelingen;

heb je handvatten om te reflecteren op je eigen gedachten, patronen en handelen die invloed hebben op je seksuele relatie;

• heb je ter plekke geoefend met de algemene adviezen en handvatten die je in de Talks aangereikt krijgt, middels casussen, om vervolgens in je eigen relatie in praktijk te brengen;

• ben je ondergedompeld in zusterschap en ben je gemotiveerd om zélf verder te gaan werken aan meer plezier en genot in seks binnen je eigen relatie, samen met je partner. Want, je bent ervan overtuigd: een bevredigende, seksuele relatie is óók voor mij én mijn partner weggelegd.

Aanmelden cursus

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor deze Intimate Talks. Houd onze agenda in de gaten.