Ouders aan zet!
11 februari | 20:00 – 22:00 uur

Live online masterclass

✅Leer welke visie op seksualiteit de norm is binnen de Westerse samenleving en hoe dit doorwerkt in de seksuele vorming op scholen;
✅Inclusief informatie over LHBTQI-normsetting én de week van de lentekriebels;
✅ Leer HOE jij hier als ouder mee om kunt gaan en hoe je de regie over de seksuele opvoeding van je kind (terug)pakt!
GRATIS OUDERS AAN ZET-toolkit met een praktisch stappenplan, voorbeeldbrieven en meer t.w.v 49,95,-.

De samenleving ontwikkelt zich razendsnel en daar waar het morele kader door mensen wordt bepaald, zie je dit terug in de visie op seksualiteit. Vrijwel alles kan en mag, overal zie en hoor je over seks en alles wat daarbij komt kijken en seksuele diversiteit is een woord dat niet meer weg te denken valt. Een visie die absoluut niet strookt met de islamitische kijk op dit thema, maar wel steeds meer onze leefwereld binnen sijpelt. Je opgroeiende kind, dat nog heel beïnvloedbaar is, krijgt hier dan ook een heleboel van mee. Via tv, die leuke filmpjes op youtube en vriendjes. En, als je kind op een school zit waar de Week van de Lentekriebels wordt georganiseerd, Paarse Vrijdag uitgebreid wordt gevierd of docenten hun eigen visie standaard uitdragen, is deze invloed nog groter. Tante Aïsha zegt: seksuele vorming – of opvoeding, geven aan kinderen is súper belangrijk. En, JIJ als ouder, hoort daar de regie over te hebben. Zodat JIJ bepaalt wat je kinderen leren en wanneer. In deze masterclass bieden wij jou alle handvatten om de regie als ouder (terug) te pakken, inshaaAllah. Want, gezond ontwikkelde kinderen en een sterke oemmah bereik je door zelf de juiste moves te maken. Ouders aan zet!

Deze masterclass is bedoelt voor elke ouder met kinderen op de basis- en middelbare school. Jongere kinderen? Volg ook en kom goed beslagen ten ijs wanneer het zo ver is!

Let op: deze bijeenkomst is niet voor nieuws- of leergierige professionals. Wil jij als professional aan de slag met dit thema? Neem dan contact op met ons via info@tanteaisha.nl voor het boeken van een sparringssessie.

Zij gingen je voor..


Zeer volledig en geschreven in heldere taal!
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Het e-book over LHBTQI+ vond ik zeer volledig en geschreven in heldere taal. En het mooiste is dat er veel voorbeeldreacties waren opgenomen over wanneer je wordt geconfronteerd met vragen met betrekking tot dit onderwerp. Op dat moment is het zeker handig om een antwoord gereed te hebben!
Klant gratis e-book LHBTI_+ de hoe & wat, 2023
Ik verstijf niet meer van angst en heb meer leren vertrouwen op Hem!
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik vond de cursus GE-WEL-DIG! Ik voel me zelfverzekerder in mijn reis van islamitische opvoeding. Ik heb veel geleerd en voel me niet meer alleen in mijn struggles. Ik weet dat er nog vele beproevingen zullen komen op dit vlak, maar ik verstijf niet meer van angst en ik weet dat Allah SWT mij zal helpen als ik het Hem vraag. De cursus heeft dit inzicht heel goed versterkt en onderbouwd.
CURSIST SEKSUELE OPVOEDING (0-7) cursusjaar 2023
Zeer professioneel en leerzaam!
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik heb vandaag heel wat eyeopeners gehad. Eindelijk een cursus met bruikbare handvaten waaraan wij als ouders echt iets hebben. Vooral in de eerste plaats als zelfreflectie. Zeer professioneel en leerzaam. Allahoemma barek.
Cursist masterclasses seksuele opvoeding aan pubers, cursusjaar 2022