Tante Aïsha is..

.. wijs. Ademloos luister je naar haar verhalen, vol verborgen lessen. Vragen die je niemand anders kunt of durft te stellen, stel je aan haar. Met zachte hand en een vriendelijk gebaar, begeleidt zij jou in de juiste richting. Ook over de meest intieme zaken, kun je met haar praten. Want bij tante Aïsha voel jij je veilig en vertrouwd.

Wij missen de traditie van een wijze, oprechte tante om mee te praten. Want waar vinden moslims nu antwoorden op vragen en onzekerheden over intimiteit en seksualiteit die aansluiten bij het geloof? Daarom halen we tante Aïsha terug: wíj zijn tante Aïsha! Met een online platform bieden wij moslims een veilige plek om vragen te stellen, kennis en vaardigheden op te doen en te groeien in het thema seksualiteit en intimiteit, binnen islamitische kaders.

En dat werkt! Want met tante Aïsha spelen we in op een grote behoefte binnen de islamitische gemeenschap én maatschappij. Binnen een jaar tijd gingen we van 0 naar ruim 17.000 volgers op Instagram en lanceerden we met succes cursussen en trainingen voor onze volgers. Ook mochten we trainingen geven aan zorginstellingen, hogescholen, gemeenten en andere professionele organisaties. Zelfs onze eerste stappen in de media werden gezet met diverse interviews. Voor 2023 staat er weer een hoop moois op de planning, waaronder ons eerste boek! We blijven ons enthousiast en authentiek inzetten voor moslims, jong en oud, voor professionals, studenten en vrijwilligers. We blijven de verbinding opzoeken en delen onze kennis graag. Want tante Aïsha is.. samen groeien!

… voor elke moslim.

Want elke moslim, jong en oud, man en vrouw, kan en moet een gezonde en fijne relatie hebben met seks, seksualiteit en intimiteit. Tante Aïsha plant de zaadjes van bewustwording, adviseert en begeleidt daar waar nodig en gewenst en helpt moslims in hun eigen kracht te staan.

… voor professionals.

Als professional wil jij degene tegenover je zo goed mogelijk helpen, begeleiden en in diens kracht zetten. Op dit thema doe je dat bij moslims, door oog te hebben voor religieuze identiteit. Goed nieuws: religie-sensitief werken kun je leren! Wij helpen je daarbij.

… voor vrijwilligers.

Op aanvraag van moskeeën, islamitische stichtingen en verenigingen geven wij maandelijks lezingen, trainingen en workshops over seksualiteit en intimiteit. Zo versterken wij samen met imams en sleutelfiguren, de islamitische gemeenschap van binnen uit.

Tante Aïsha staat voor:

Groei

Niets doen is stil staan en elke stap vooruit is er één, hoe klein ook.

Vertrouwen

Vanuit vertrouwen en in vertrouwen ieders groei eerbiedigen.

Eigenheid

Zeggen voor wat we staan en staan voor wat we zeggen, is onze kracht.