Voor Professionals

Waar denk jij aan, als je denkt aan seks en moslims? Seksuele onthouding? De valse start voor pubers als zij niet mogen oefenen voor het huwelijk? Het idee dat plezier en genot vooral voorbehouden is aan de man? Of juist de bedekte vrouw die je niet terug herkent in de slaapkamer?

Tijd om te ontdekken hoe we seks, seksualiteit en intimiteit benaderen vanuit de islam en wat dit betekent voor moslims!

En dat is niet geheel onbelangrijk. Professionals en sleutelfiguren die dagelijks werken met allerlei verschillende cliënten, jongeren en ouders merken: maatwerk, met oog voor diversiteit, wordt steeds meer gevraagd en verwacht. Het maakt dat er niet langer één werkende oplossing toepasbaar is voor vraagstukken. Dat vraagt iets van jou als professional (in de maak) je dagelijks werk! Kennis over seks vanuit islamitische invalshoek is nodig om dat maatwerk te realiseren.

Webinar - professionals

Plezier & genot in Sex

Tante Aïsha neemt jou – in een interactieve webinar –  mee in de islamitische kijk op seks en intimiteit & welke plek plezier en genot in seks hebben. Wij dagen jou uit om je eigen denkbeelden en omgang met seksualiteits- en intimiteitsvraagstukken van moslims onder de loep te nemen.

Samen sterk

Contact

Vragen, opmerkingen, advies nodig of samenwerken?
Neem contact met ons op!

Als eerst op hoogte

Nieuwsbrief