COMBIDEAL: seksuele opvoeding

Combinatie van de twee reeksen seksuele opvoeding voor een scherpe prijs (0-7 & 7 -14)

✅Toegang tot alle lessen van de twee cursussen seksuele opvoeding aan het jonge kind (0-7) en voor opgroeiende kids/pubers (7-14)
✅ Waarin je kinderen van jongs af aan de ‘wat’ leert mee geven(kennis) tezamen met handvatten en tools om dit verder te brengen naar het ‘hoe’ (vaardigheden)
✅In verbinding met je kind, jong of ouder, vanuit vertrouwen en in een warme thuishaven waar de ruimte is om fouten te maken, herstellen en te groeien – als ouder én als kind!

Je hebt kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar of net wat ouder. Je wil hen een bewuste seksuele opvoeding geven, meteen vanaf het begin. Of, je kids zijn de jonge jaren al gepasseerd maar jij hebt nooit bewust seksuele opvoeding gegeven. Je wilt goed beginnen, jezelf ontwikkelen, alle nieuwe informatie opzuigen als een spons en je kinderen vanaf NU begeleiden in hun seksuele ontwikkeling. Op een manier die Allah tevreden stelt én die past bij de natuur van het kind alsmede de uitdagingen die op hun pad komen. Top! Wij hebben speciaal voor jou een prachtige combi-deal. Stroom in en groei met ons mee door deel te nemen aan ‘Seksuele opvoeding: DE cursus 0-7’ en aan ‘Seksuele opvoeding: DE cursus 7-14’.

Met in totaal 20 lessen, live q&a momenten, praktische opdrachten en challenges begeleiden wij jou in je groei. Zodat jij in staat wordt je kinderen te helpen groeien tot seksueel weerbare jongeren en krachtige jongvolwassenen, inshaaAllah. Je leert antwoord geven op de vragen van je kinderen, hen te begeleiden in hun ontwikkeling en hen pro-actief te leren over de zaken die ertoe doen.

Deelname aan deze waardevolle èn unieke cursussen heeft met deze combi-deal slechts een investering van €174,95 (je krijgt dus 25% korting!). Dit is een eenmalige introductieprijs voor dit jaar! Een aantal van deze lessen worden gegeven door collega experts die we speciaal voor jullie ingevlogen hebben! De lessen kunnen terug gekeken worden via een besloten youtube account waar je, buiten de lessen om, ook je vragen kunt achterlaten en kunt sparren met medecursisten. Aan de start van de cursussen ontvang je een prachtig werkboek vol aanvullende lessen, opdrachten en reflecties. En als kers op de taart: je partner doet gratis mee aan deze cursussen!

Let op: bij deelname aan de cursus zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Na het volgen van de twee cursussen ben jij in staat om je opgroeiende kinderen en pubers een stevige seksuele opvoeding vanuit islamitisch perspectief te geven. Je hebt voldoende kennis om antwoord te geven op hun vragen , op een manier die past bij hun ontwikkeling en leefwereld. Je bent in staat om je kinderen, jong en ouder, te begeleiden in hun ontwikkeling met praktische tools en vaardigheden. Verder kun je hen preventief én curatief leren over en begeleiden in de zaken die ertoe doen en uitdagingen die zij tegenkomen. Meer inhoudelijke informatie over de twee cursussen waaruit deze combideal bestaat, lees je op de desbetreffende pagina’s: ‘Seksuele opvoeding: DE cursus 0-7’ en ‘Seksuele opvoeding: DE cursus 7-14’

  • 20 online lessen via Teams: live bijwonen of later terugkijken in eigen tijd
  • Startdatum donderdag 26 oktober 2023, wekelijks een les
  • 20:00 uur, elke les duurt 1,5 – 2 uur incl live Q&A
  • Alle lessen van het eerste deel terug kijken tot en met 31 maart 2024, van het tweede deel tot en met 30 juni 2024
  • Live vragen stellen tijdens de les of vooraf indienen (ook anoniem via speciale link)
  • Inclusief werkboek vol extra kennis, opdrachten en challenges
  • Let op: partners doen altijd gratis mee (stuur ons een mail voor de speciale code)!
  • Bij deelname aan de cursus zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Zij gingen je voor..


Dit is echt een basis die elke ouder moet hebben!
Dankzij deze cursus ben ik bewust geworden dat seksuele opvoeding geven begint vanaf de geboorte. Ik heb geleerd hoe ik dit aan kan pakken en welke begrippen/zinnen ik kan gebruiken. Ook ben ik meer bewust van hoe ik zelf ben opgevoed en wat ik nu anders aan wil pakken. Bedankt voor alle info en tools! Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan. Het is echt een basis die elke ouder moet hebben!
CURSIST SEKSUELE OPVOEDING (0-7) cursusjaar 2022
De cursus is zijn prijs meer dan waard, een onbetaalbare investering!
Heel waardevolle, leerzame en praktische cursus. Jammer dat deze een paar jaar geleden niet bestond. Het is een cursus die je leidt door de verschillende fases die je jonge kind doorloopt. Ook zet het je aan om te reflecteren op je eigen opvoeding en hoe dat invloed op je heeft in hoe jij je kind opvoedt. Heel fijn dat de cursus vanuit een islamitische basis vertrekt, mashaAllah. De cursus is zijn prijs meer dan waard, een onbetaalbare investering!
Cursist seksuele opvoeding (0-7) cursusjaar 2022
Fijn dat jullie zo behulpzaam zijn, mee denken en helpen met vragen!
De cursus gaat over zoveel verschillende onderwerpen dat het alle aspecten bespreekt. Ik ging erin met 0 kennis maar heb nu zeker genoeg handvatten om mijn kind op te voeden. Veel afwisseling in de cursus, reels, lives, opdrachten etc. Daarnaast is het heel fijn dat jullie zo behulpzaam zijn en altijd mee denken en bereid zijn om te helpen met onze vragen. Ik ga de livesessies missen: het is een genot om naar jullie te luisteren en van jullie te leren.
Cursist seksuele opvoeding (0-7) cursusjaar 2022