Plezier & genot in seks

Vanuit een islamitisch perspectief

Waar denk jij aan, als je denkt aan seks en moslims? Seksuele onthouding? De valse start voor pubers als zij niet mogen oefenen voor het huwelijk? Het idee dat plezier en genot vooral voorbehouden is aan de man? Of juist de bedekte vrouw die je niet terug herkent in de slaapkamer?

Tante Aïsha zegt: tijd om te ontdekken hoe we seks benaderen vanuit de islam en wat dit betekent voor moslims!

 

 

En dat is niet geheel onbelangrijk. Professionals en sleutelfiguren die dagelijks werken met allerlei verschillende cliënten, jongeren en ouders merken: maatwerk, met oog voor diversiteit, wordt steeds meer gevraagd en verwacht. Het maakt dat er niet langer één werkende oplossing toepasbaar is voor vraagstukken. Dat vraagt iets van jou als professional (in de maak) je dagelijks werk! Kennis over seks vanuit islamitische invalshoek is nodig om dat maatwerk te realiseren. 

Daarom nemen wij jou – in een interactieve webinar –  mee in de islamitische kijk op seks en intimiteit & welke plek plezier en genot in seks hebben. Wij dagen jou uit om je eigen denkbeelden en omgang met seksualiteits- en intimiteitsvraagstukken van moslims onder de loep te nemen.

Wat ga je leren?

Wij nemen je mee in een interactieve webinar waar… 

  • … je leert over de islamitische kijk op seks en intimiteit;
  • … wij jou vertellen je welke plek plezier & genot hierin hebben;
  • … wij jou uitnodigen om je eigen denkbeelden & omgangsvormen onder de loep te nemen;
  • … wij jou meer vertellen over wie Tante Aïsha is.

Praktische info

Voor wie: Professionals en sleutelfiguren uit formeel en informeel circuit & studenten die meer willen weten over plezier & genot in seks vanuit islamitisch perspectief.  

Aanmelden

Dit webinar bieden wij regelmatig aan. 

Had je er graag bij willen zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van de nieuwste activiteiten.