Plezier en genot in seks: een islamitisch perspectief

Donderdag 16 maart, 19:30 – 21:00 uur

✅ Een introductie tot de islamitische visie op plezier & genot in seks
✅ Met een praktische koppeling naar de dagelijkse (werk)praktijk
✅Boordevol interactie & inclusief de mogelijkheid tot het stellen van vragen

Waar denk jij aan, als je denkt aan seks en moslims? Seksuele onthouding? De valse start van pubers als zij niet mogen oefenen voor het huwelijk? Het idee dat plezier en genot vooral voorbehouden is aan de man? Of juist de bedekte vrouw die je niet terug herkent in de slaapkamer? Tante Aïsha zegt: tijd om te ontdekken hoe we seks benaderen vanuit de islam en wat dit betekent voor moslims!

Belangrijk, want professionals en sleutelfiguren die dagelijks werken met verschillende cliënten, jongeren en ouders merken: maatwerk, met oog voor diversiteit, wordt steeds meer gevraagd en verwacht. Het maakt dat er niet langer één werkende oplossing toepasbaar is voor vraagstukken. Dat vraagt iets van jou als professional (in de maak) in je dagelijks werk! Kennis over seks vanuit islamitische invalshoek is nodig om dat maatwerk te realiseren.

Daarom nemen wij jou – in een interactieve webinar – mee in de islamitische kijk op seks en intimiteit & welke plek plezier en genot in seks hebben. Wij dagen jou uit om je eigen denkbeelden en omgang met seksualiteits- en intimiteitsvraagstukken van moslims onder de loep te nemen.

Deelname aan deze waardevolle webinar heeft nu, binnen de Maand van de Leuke Seks, slechts een investering van €15,95.

  • Webinar via Teams
  • Donderdag 16 maart
  • 19:30 – 21:00 uur
  • Live vragen stellen in het laatste half uur
  • Na elke sessie praktische opdrachten u0026amp; challenges om thuis uit te voeren
  • Doelgroep: professionals en studenten die meer willen weten over intimiteit & seksualiteit vanuit islamitisch perspectief t.b.v. hun dagelijkse werkpraktijk